Jak vybírat maso
Maso vybírejte spíše
lehčí na trávení.
RYBY,MOŘSKÉ PLODY KUŘECÍ, KRUTÍ , ale pouze z dobrého chovu a ne, když zvířata zažívají stres.
RYBY
- Farmový chov ryb : Ryba nemá těžké kovy z mořské vody, není však živena přirozeně a vzniká i úbytek Omega 3, ale více omega 6·
- Volný chov ryb: Mohou se vyskytovat kontaminace těžkých kovu, které u lidí způsobují rakovinu.
- Ryby déle rostou a cena se navyšuje.
KRUTÍ:
Vybírat farmářský chov, volně pasoucí se zvířata.
HOVĚZÍ MASO:
Vybírat farmářský chov, volně pasoucí se zvířata. Dopřejte si ho 1 až 2x týdně. Je velmi těžké na trávení.
VEPŘOVÉ MASO:
Spíše vůbec ne. Vybírat farmářský chov, volně pasoucí se zvířata. Je plné antibiotik.
KUCHYŇSKÁ ÚPRAVA MASA
Záleží na druhu úpravy pro konkrétní druhy masa, ovlivníme tím i stravitelnost a příjem živin.
Úpravou můžeme maso zlepšit či zhoršit.·
- VYHNĚTE SE PŘI HUBNUTÍ A REDUKCI VÁHY NAZÝVAT VAŠI STRAVU DIETOU. Už to slovo vyvolává ve vaši mysli zákazy a omezení.
- Po dietě pak vzniká kompenzační fáze a to dohnat vše, co si odpíráte a, co jste vyhodili z běžného jídelníčku. Záhy pak vzniká masivní JOJO EFEKT .
- Nízkokalorická dieta patří do rukou odborníků-je potřeba hlídat živiny a stav jedince.
- Co je nutností, ale opravdu nutností při redukci váhy je, že příjem musí být nižší než výdej.
V základu
je sytící látka - BÍKLOVINA - (k snídani, obědu i večeři)
Zdravé TUKY, které
zpomalují hlad.
SACHARIDY A ZELENINA. Kompletní složení je NUTNOSTÍ pro tělo a jeho výdej, a tím tělo nestrádá o živiny.